”Det er mediernes skyld!”

Pastor Maldonado, også kendt som chrashionado, siger, at han er bedre end sit rygte, og at hans dårlige rygte skyldes journalister, der hungrer efter noget at skrive om.

Englands GP 2015 . Copyright Lotus F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/8 2015 klokken 10:08

Pastor Maldonado har fået opbygget sig et stærkt rygte som en hurtig mand, der ikke har styr på sin racer.

Chrashionado-tilnavnet er kommet efter utallige uheld og afkørsler. Afkørsler, han ofte har klaret det helt selv, uden der har været andre biler i nærheden.

Men ifølge den altid rare Maldonado, er det mere medierne, der er skyld i hans dårlige rygte, frem for hans manglende evner på banen.

”Når det stort set altid er de samme, der holder forrest på gridden, må journalisterne kigge andre steder hen for at finde nogen, de kan skrive noget spændende om," kom det fra Maldonado.

USA 2014
Copyright Mercedes AMG


”Jeg er stolt over, at have opnået at komme i Formel 1, selvom der er mange, der beskylder mig for blot at have købt mig til sædet."

”Jeg mener dog, at jeg har bevist, at jeg er god nok til at være med, ved at vinde i en bil, der ikke var den bedste, selvom det er ved at være længe siden."

”Sejrene vil dog komme igen, når jeg har en bil til det igen, hvilket jeg tror på snart vil ske," tilføjede han.

Maldonado udtalte også, at han helt klart synes, at der er nogle af hans Formel 1 kollegaer, der ikke er gode nok til at være med i Formel 1. Han nævner ingen navne, men han mener altså, at han selv har bevist, at han hører hjemme i den ypperste motorsportsklasse.

Omkring fremtiden i Formel 1, er Pastor Maldonado dog mere usikker, da der er en del usikkerhed omkring Lotus holdets fremtid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bedøvelses-indbrud stopper ikke Button Alonso: Giv os frit dækvalg »