Wolff: Ferrari holder os fokuseret

Ferrari har drillet Mercedes flere gange i denne sæson, og det er Toto Wolff glad for. Det hjælper nemlig Mercedes til at holde fokus.

Malaysia GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/8 2015 klokken 20:08

Mercedes har været meget dominerende indtil videre i denne sæson. Kun to gange indtil videre har der ikke været en Mercedes øverst på podiet. Begge de to gange har det til gengæld været Sebastian Vettel i hans røde Ferrari, der har drillet sølvpilene.

Sebastian Vettel vandt Ungarns GP 2015
Copyright Getty Images for Shell


Men det ser Toto Wolff ikke som noget negativt, han mener tværtimod, at det hjælper Mercedes med at holde sig skarpe, så de ikke bliver lullet i søvn ovenpå deres egen dominans.

”Malaysias Grand Prix var helt klart et wake-up call. Vi troede, vi havde alt under kontrol efter det australske Grand Prix, men det havde vi så ikke. Men det har hjulpet os til at arbejde hårdt, så vi har kunnet holde os foran Ferrari og de andre teams,” udtaler Wolff.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG


Ferrari vandt som bekendt også det seneste Grand Prix i Ungarn. Her var der ingen Mercedes kørere på podiet. Det, samt rygter om, at Ferrari kommer med en opdateret motor i løbet af efteråret, gør at Toto Wolff ikke mener, mesterskabet er afgjort endnu.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen vil have mere lyd Boullier holder hovedet højt »