Boullier holder hovedet højt

McLarens sportschef, franskmanden Eric Boullier, holder hovedet højt trods den massive modgang, holdet oplever. Men han er opmærksom på, at det også skal gælde resten af holdet.

Boullier . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/8 2015 klokken 12:08

”Formel 1 er en holdsport, og det er vigtigt, at vi holder sammen, også når det er svært,” udtaler Eric Boullier i et interview med ESPN.

McLarens genoptagne samarbejde med Honda er kommet langt værre fra start, end nogen kunne have drømt om. 17 point efter 10 løb, hvor de 12 point i Ungarn kom i hus med en del held, er langt fra godkendt og endnu længere fra, hvad McLaren selv havde forventet inden sæsonstarten, selvom de vidste, det ville blive svært.

Når tingene så ikke kører, som de skal, kan man let gå hen og miste motivationen. Men det er netop det, som Eric Boullier har rigtig stor fokus på ikke skal ske.

Eric Boullier, Anthony Davidson og Johnny Herbert i hyggelig snak
Copyright Allan Haslund


”Vi er meget åbne omkring, hvad der sker på fabrikken overfor hinanden, også når der opstår situationer, vi ikke er tilfredse med,” siger Boullier.

”Alle får lov til at komme ud med deres frustrationer, så følelserne ikke sidder fast i kroppen,” tilføjer han.

”Jeg ved ikke, hvor længe vi kan holde alle glade, men der skal ikke være nogen tvivl om, at vi er ærlige og åbne overfor alle!"

Franskmanden ved dog godt, at det kan være svært, når det ene problem afløser det andet, men heldigvis ser det ud til, at det værste er overstået.

”Performance kommer først, og når vi kommer til showstoppere, så har vi ændret mange processor i firmaet. Nu gælder det bare om at blive ved, til vi kan køre fejlfrit,” slutter Eric Boullier.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: Ferrari holder os fokuseret Verstappen kan erstatte Räikkönen »