Wolff: Kørerskifte kan komme på tale

Mercedes' teamchef, Toto Wolff, åbner nu op for, at teamet kan blive tvunget til at skifte en af deres kørere ud, hvis deres interne krig begynder at skade resten af teamet.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/12 2015 klokken 12:12

Det er vel efterhånden ikke nogen hemmelighed, at forholdet mellem de to Mercedes kørere Lewis Hamilton og Nico Rosberg godt kunne være bedre. Hvis Hamilton vinder, bliver Rosberg sur, og hvis Rosberg vinder, bliver Hamilton sur. Sådan har det været det meste af sæsonen, men nu er Mercedes ved at have fået nok.

Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG


Mercedes' teamchef Toto Wolff åbner nemlig op for, at teamet kan blive nødt til at skille sig af med enten Hamilton eller Rosberg, hvis deres uvenskab begynder at skade stemningen i resten af teamet.

"Da vi satte Nico og Lewis sammen for tre år siden, besluttede vi, at vi ville have to kørere, som var ligestillede, da det ville hjælpe teamet til at udvikle sig hurtigere. Men sådan som det fungerer lige nu, vil vi holde øje med udviklingen, og hvis den fortsætter i en retning af, at deres uvenskab skader teamet, vil vi overveje at skifte ud i vores kører line-up. Det er godt at have to kørere, der kan presse og konkurrere mod hinanden, så længe det ikke påvirker resten af teamet," udtaler Wolff.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG GP


Lewis Hamilton kom til Mercedes for tre sæsoner siden, og hans kontrakt udløber i slutningen af 2018. Nico Rosbergs kontrakt udløber efter 2016 sæsonen, men han har været hos teamet lige siden det begyndte i 2010, og der kan være en klausul om en kontraktforlængelse i Rosbergs kontrakt.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber Honda Mandat til Todt og Bernie – skal ruske op i F1 »