Red Bull kunne have vundet med Mercedes-motor

Red Bull kunne have slået Mercedes i sidste sæson, hvis de havde haft den samme motor. Det mener Daniel Ricciardo.

Mercedes motor . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/1 2016 klokken 14:01

Mercedes var altdominerende i sidste sæson, hvor det tyske team hentede sejren i 16 ud af sæsonens 19 løb. Det var kun Sebastian Vettel, der formåede at snuppe enkelte sejre foran næsen på de 2 Mercedes kørere, men australske Daniel Ricciardo mener, at Red Bull kunne have gjort det, hvis de havde haft en Mercedes-motor.

Nico Rosberg på sejrspodiet
Copyright Mercedes AMG


Daniel Ricciardo mener nemlig, at Red Bull havde det bedste chassis mod slutningen af sæsonen, så det østrigske team kunne have drillet Mercedes, hvis de havde haft den samme motor.

"Vores bil blev nemmere at køre og sætte op efter Ungarns Grand Prix. Ærlig talt tror jeg, vi kunne have vundet en del løb, hvis vi havde haft en Mercedes-motor fra Ungarns Grand Prix og frem," siger Daniel Ricciardo.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Photofiles


Man kan aldrig vide, hvordan det ville være gået, hvis Red Bull havde haft en Mercedes-motor, men når man ser på det store arbejde, Mercedes F1 lagde i at sikre, at Mercedes koncernen ikke gik med til at levere motorer til Red Bull i den kommende sæson, så kan Daniel Ricciardo have fat i noget. Det endelige svar på australierens postulat får vi imidlertid nok aldrig.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stadigvæk for meget radiokontakt Svær start for Perez og Co. »