Far betaler altid til tiden

Der er mange rygter fremme om, at Pastor Maldonado er på vej ud af Formel 1 som følge af manglende betalinger fra hans sponsor PDVSA. Det afviser olieselskabet selv.

Englands GP 2015 . Copyright Lotus F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2016 klokken 12:01

"Vi har altid haft jævnlige møder med Lotus omkring vores samarbejde, så det er ikke underligt, at vi også afholder møder med Renault," kom det fra en talsmand fra PDVSA, der pure afviser, at Pastor Maldonados sæde skulle være i fare som følge af manglende sponsorbetaling.

Maldonados hjemland, Venezuela, er i dyb økonomisk krise, hvilket styrtdykket på oliepriserne ikke ligefrem har hjulpet på.

Når den nye regering samtidig påpeger, at de ikke kan se, hvorfor de skal betale store summer for at være sponsorer i Formel 1 med deres støtte til pastor Maldonado, begyndte spekulationerne at tage til.

Kevin Magnussen har været en tur forbi det franske hold, som han har et rigtigt godt forhold til, hvilket har fået spekulationerne om et kommende kørerskifte til at tage fart, og det ikke kun i Danmark.

Men PDVSA afviser totalt, at Maldonado skulle være på vej ud af holdet.

At Renault samarbejder med PDVSA-konkurenten Total, gør kun sagen endnu mere speget. Renault vil nok benytte enhver lejlighed til at slippe af med PDVSA, hvorfor en for sen betaling sagtens kan betyde, at PDVSA ryger på porten sammen med Maldonado.

Vi følger situationen nøje og har helt sikkert et svar på, hvad der sker senest den 3. februar, hvor Renault præsenterer deres nye racer!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1-tur for under 5.000 Konkurrence: Bliv en del af Ferrari præsentation »