• Forside

Formel 1-tur for under 5.000

At opleve Formel 1 LIVE er nærmest et must for enhver Formel 1-fan, men ofte holder økonomien os tilbage. BMF1 vil som optakt til 2016 sæsonen komme med en række artikler, der beskriver, hvordan du kan komme til Formel 1 løb, uden at det behøver koste kassen.

BMF1 på Monza 2013 . Copyright Ewert Foto

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2016 klokken 11:01

Der er ingen tvivl om, at det er nemt og bekvemt at ringe til et rejsebureau og bestille en Formel 1-rejse, men er det de ekstra penge værd i forhold til en rejse, du selv står for?

Med BMF1’s guide i hånden får du alle tips og tricks til selv at rejse ud og se Formel 1-løb på egen hånd. Vi har over 15 års erfaring med at tage til Formel 1-løb, og vi har været på de fleste baner i Europa samt et par enkelte udenfor Europa.

Billeder fra BMF1 turen til Monza 2012
Copyright Ewert Foto


Vælger du at rejse på egen hånd, skal du selv sørge for transport mellem hotellet og banen, hvilket kan være en udfordring. Det kan dog også være en unik mulighed for at opleve mere af den by, du bor i, og så giver det ekstra frihed.

Over de kommende uger vil BMF1 bringe flere guider til, hvordan du nemmest kan få en fantastisk Formel 1-oplevelse, samtidig med at budgettet ikke bliver sprængt, og I får det helt, som I gerne vil have det.

Vore guides vil indeholde flere sammensætninger af rejser, afhængig af hvilket budget man har. Så der er både noget for den studerende og for direktøren, som vil gå skulder ved skulder med Lewis Hamilton i pitten.

BMF1 på hårdt arbejde hos Red Bull
Copyright Allan Haslund


BMF1 vil have skribenter repræsenteret til flere europæiske løb, hvor vi vil mødes med jer og give jer Formel 1-indsigt på udvalgte tidspunkter og steder på banerne.

Vi glæder os til at mødes med jer i 2016!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.