Wehrlein vil have point i debut sæson

Pascal Wehrlein er som bekendt blevet annonceret som Manor-kører i dag og den forsvarende DTM-mester har store ambitioner for sin debut sæson.

Pascal Wehrlein . Copyright Daimler Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/2 2016 klokken 21:02

Som man kunne læse her på siden tidligere i dag, er den forsvarende DTM-mester Pascal Wehrlein blevet offentliggjort som Manor-kører for den kommende sæson. Manor er traditionelt et af feltets dårligste hold, men Wehrlein han har sat sig et stort mål for sin debut sæson i Formel 1.

Pascal Wehrlein
Copyright Sahara Force India


Den unge tysker, der i øvrigt har valgt at køre med nummer 94, vil nemlig have point i sin første sæson og det med at score point sker ikke særlig tit for det lille britiske team.

"Manor Racing er et godt sted for mig at begynde min Formel 1-karriere, så jeg er rigtig glad for at være her. Det er et lille men fokuseret team, som jeg gerne vil hjælpe med at opnå deres mål. Det bliver hårdt, men jeg tror vi kan kæmpe med om at få point, i løbet af sæsonen," lyder det fra Wehrlein.

Juels Bianchi
Copyright Marussia F1


Sidste og til dags dato eneste gang det lille Manor-team fik point var i Monacos Grand Prix tilbage i 2014. Her sluttede den nu desværre afdøde franskmand Jules Bianchi nemlig som nummer ni for det britiske team, hvilket betød to point i banken.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wehrlein snupper et sæde hos Manor FIAs præsident: Mercedes skal udfordres »