Haas havde ikke regnet med point

Klassens nye dreng Haas F1 Team fik som bekendt debut til weekendens Grand Prix i Australien, det gjorde de med en flot sjetteplads men det havde de ikke regnet med.

Haas F1 . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/3 2016 klokken 16:03

Det nye Haas F1 Team har hele tiden proklameret, at deres mål var at hente point i deres første Formel 1-løb. Det skete som bekendt i weekenden da franske Romain Grosjean sluttede som nummer seks, hvilket førte til stor jubel hos det amerikanske team. Det var der åbenbart og så en grund til fordi, teamet havde aldrig regnet med at nå deres mål om at få point i deres første løb.

Romain Grosjean er Haas F1's førstekører
Copyright Twitter


Det har teamets chef Gene Haas netop udtalt, så det var derfor de amerikanske drenge var så glade efter Grosjeans sjetteplads.

"Jeg tror aldrig rigtigt vores mål har været at få point i vores første løb, det har mere været at begge bilerne gennemførte løbet. Vi havde så troet på, at vi måske kunne hente en tiendeplads, hvis vi fik begge biler i mål men vi havde ikke regnet med at få point vi skulle være heldige hvis vi fik dem. Vi fik så ikke begge biler i mål, men takket være en god strategi lykkedes det os, at få Grosjean ind på en sjetteplads," lyder det for Gene Haas.

Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Det er meget muligt at Gene Haas siger at teamets mål aldrig rigtigt har været, at de skulle hente point i deres debut løb. Det er dog ikke desto mindre det de har fortalt til alle de medier, de har kunne komme i nærheden af. Derfor virker det underligt at de trækker i land nu, når de rent faktisk er lykkedes med at opnå det mål.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dækvalg til Bahrains Grand Prix Horner: Vi kan hente Ferrari »