Horner: Vi kan hente Ferrari

Lige nu er Mercedes og Ferrari de to bedste teams i feltet, men spørger man Christian Horner så har Red Bull og Ferrari byttet plads når vi når slutningen af sæsonen.

Kinas GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/3 2016 klokken 15:03

Red Bulls Daniel Ricciardo sluttede som nummer fire i det australske Grand Prix, hvilket var et ganske godkendt resultat for det østrigske team. Lige pt. er der nemlig meget som tyder på at Mercedes og Ferrari er feltets to bedste hold, hvilket de også var i sidste sæson.

Christian Horner med 60% af Spice Girls
Copyright Red Bull Photofiles


Sådan bliver det dog ikke ved med at være, hvis man spørger Christian Horner. Red Bull teamchefen mener nemlig at Red Bull kan indhente Ferrari i løbet af sæsonen, så de bliver første udfordre til Mercedes.

"Den fart vi viste under løbet i Australien var rigtigt opløftende, vi var det tredje hurtigste team og vi var ikke langt efter Ferrari. Jeg tror godt vi kan hente Ferrari, når vi får opdateret bilen og motoren i løbet af sæsonen," lyder det fra Horner.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Media


Red Bull var det altdominerende team i perioden 2010 til 2013, men siden da har de blot hentet tre løbssejre. De tre sejre kom i 2014 sæsonen og de blev alle vundet af Daniel Ricciardo. Så det ville være rigtig godt fra teamet, hvis de kunne finde noget af fordommens styrke tilbage.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas havde ikke regnet med point Symonds Haas-tilgang skidt for F1 »