Kevin med opgradering

Renault kom sent i gang med at lave deres 2016-racer, hvilket betyder at de halter lidt bagud, som vi så i Australien. Men det har de en ambition om hurtigt at ændre på!

Billede fra starten af det australske Grand Prix . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/3 2016 klokken 08:03

Når Formel 1-feltet i den kommende weekend skal afvikle årets andet Formel 1-grand prix, der bliver kørt i Bahrain, kommer Renault allerede med deres første aerodynamiske opdateringer.

Kevin Magnussen roste den oprindelige bil, men fortalte også at han manglede downforce.

Det får han nu, hvor Renault kommer med en helt ny frontvinge, der skal være med til at tilføre Kevins arbejdsbil en bedre stabilitet.

Ifølge Renaults tekniske chef, Bob Bell, er den nye frontvinge ikke blot en mindre men derimod en ret omfattende opdatering, som de har store forventninger til.

Vi har tidligere hørt hold melde ud, at selv mindre detaljer på en frontvinge kan give dem op mod et halvt sekund på en omgang. Hvis det er tilfældet her, har vi store chancer for at se Magnussen og Palmer en del længere fremme i feltet i Bahrain.

Bob Bell fortalte i samme interview med Katie Walker, at Renault som helhed vil koncentrere sig mest omkring udvikling af deres motor, i den første del af året, da det er der de kan hente mest.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull roser Renault Baku: Verdens hurtigste bybane »