Renault sikker på point om kort tid

Efter sæsonåbneren i Melbourne ser Renaults chefer lyst på fremtiden og regner med point inden for en meget overskuelig løbsrække.

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/3 2016 klokken 15:03

Efter sæsonåbneren i Melbourne ser Renaults chefer lyst på fremtiden og regner med point inden for en meget overskuelig løbsrække.

Med en placering i Q2 samt elvteplads til Jolyon Palmer og tolvteplads til Kevin Magnussen i søndagens grand prix i Melbourne, Australien, ser Renaults racing director, Frédéric Vasseur, fortrøstningsfuldt på fremtiden.

”Det var meget opmuntrende for teamet, at vi holdt en god fart i løbet og dermed også har en god platform at bygge videre på,” udtalte Vasseur efter at have overværet sit første Formel 1-løb som boss hos Renault Sport F1.

Kevin Magnussen
Copyright RenaultF1


”Vi bliver dog nødt til at se på vores kvalifikationsfart for at rykke længere op på gridden og forhåbentlig begynde at opnå nogle gode resultater. Det er trods alt bedst at score points”!

”Både Kevin og Jolyon gjorde det rigtigt godt. Det var bare en skam, at Kevin fik en punktering, men resten af eftermiddagen gik godt – specielt i betragtning af at det var det første løb.”

Renaults teknisk chef, Bob Bell, erklærede sig enig i Vasseurs udtalelser.

”Begge chauffører kørte godt, og bilen så endda en smule bedre ud end vi havde forventet,” sagde han.

”Vi scorede ikke point, men vi var tæt på. Det er bestemt vores næste mål,” lød det fra Bell.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg tæt på at udgå! Australiens GP: Dagen derpå »