BMF1, det er os!

BMF1, eller Bilmagasinets Formel 1-side, er den ældste hjemmeside i Danmark, der har fokus på Formel 1 - nu med mere end 10 år i luften. Men hvem er vi, og hvorfor gør vi det, vi gør?

Indefra ud . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/3 2016 klokken 09:03

Nyhedssiden her, kendt som BMF1, drives af en gruppe af frivillige, som har en passion for Formel 1-sporten og gerne vil viderebringe de nyheder der sker, til danskere på dansk.

Dette er BMF1

Vi prøver konstant på at forbedre vores side og i en tid, hvor Formel 1 har fået ekstra fokus som følge af Kevin Magnussens tilbagevenden til kongeklassen, prøver vi samtidig, at gøre vores nyheder mindre nørdede, så også nye Formel 1-fans kan følge med.

De fleste af vores nyheder bygger på pressemeddelelser fra hold og kørere, men vi får også nyheder fra andre steder.

I de sidste to sæsoner har vi som eneste Formel 1-side i Danmark, været akkrediterende af FIA til at komme i paddock til løbene, hvilket vi er ret stolte af.

Det betyder at der er flere egenproducerede nyheder og at vi gør hvad vi kan, for at have mindst én af vores skribenter i paddock'en til hver af de europæiske løb.

BMF1 i paddock i Monza
Copyright Ewert Foto


Vi anvender flere og flere af vores egne fotos, men bruger også holdenes billeder, som vi har adgang til via vores presse log-in.
At I ofte vil se Red Bulls billeder, er dog ikke det samme som vi er Red Bull-fans. Vi prøver at holde os meget neutrale, men Red Bull er bare de bedste til at komme med billeder med mere kant end de øvrige teams.

Nogle af de eftertraktede adgangskort til paddock
Copyright Allan Haslund


Under vores artikler, har vi et debatforum, hvor I som læsere kan kommentere på de enkelte nyheder. Her vil vi meget gerne gøre jer opmærksomme på, at det er indholdet, der skal kommenteres på og ikke grammatik og stavefejl. Hvis der er noget af det, som I er utilfredse med - hvilket selvfølgelig sker - sender I bare en mail direkte til den skribent der har skrevet artiklen. Mailen findes ved overskriften.

Hvis I sidder med gode ideer, eller måske tilmed mener at I har lige det vi mangler på siden og ønsker at blive en del af holdet, sender I en mail til arh@bmf1.dk, eller webmaster@bmf1.dk. Så sikrer vi, at I bliver hørt.

Tak fordi I læser med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De kan true os til halvejs gennem sæsonen Roberto og Will sammen igen »