Roberto og Will sammen igen

Roberto Merhi og Will Stevens bliver endnu en gang Manor-holdkammerarter. Bare ikke i Formel 1.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Manor Marussia F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 30/3 2016 klokken 16:03

I sidste sæson udgjorde britiske Will Stevens og spanske Roberto Merhi den nogenlunde faste duo hos Manor. Merhi var dog byttet ud med Alexander Rossi i nogle af løbene. Der blev dog ikke plads til nogle af de tre kørere, da Manor Racing skulle besætte deres sæder til denne sæson. Nu er det dog netop blevet offentliggjort at Merhi og Stevens alligevel bliver Manor-holdkammerater bare i en anden klasse.

Roberto Merhi foran Will Stevens
Copyright Manor Marussia F1 Team


Det er nemlig netop kommet frem at Roberto Merhi skal køre LMP2 for Manor ligesom Will Stevens og spanske Merhi er glad for endnu en gang at skulle tørne ud for Manor.

"Jeg er meget glad for at skulle være en del af det her nye kapitel for Manor. Det bliver fantastisk at skulle arbejde sammen med John Booth og Graeme Lowdon igen. Jeg glæder mig meget til at komme ud og prøve at køre bilen," lyder det fra Merhi.

Will Stevens og Roberto Merhi
Copyright manor F1 Team


Med tilføjelsen af Roberto Merhi har Manor nu fået hentet en masse af de folk som arbejdede for Formel 1-teamet sidste år over til deres nye LMP2-satsning. Spørgsmålet er, om de har lidt mere succes i endurance racing end i Formel 1.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1, det er os! Alonso skal til lægen »