Alonso skal til lægen

Det er nu meldt ud, at Fernando skal en tur forbi FIAs læger, inden han bliver erklæret klar til start til weekendens Formel 1-grand prix i Bahrain. Årsagen er spanierens voldsomme uheld i Australien.

Alonso . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/3 2016 klokken 08:03

Først var meldingen, at Fernando Alonsos mulighed for ikke at komme til start i Bahrain ikke var til stede, men efter det er kommet frem, at spanieren fortsat har smerter i kroppen, som følge af uheldet og at data fra bilen har vist, at han blev udsat for 48 G under uheldet, har FIA nu indkaldt ham til et læge tjek.

Turen forbi lægen vil finde sted i dag, torsdag. Det er standard at en kører, efter et uheld, skal gennem lægetjekket inden start. Dette behøver ikke at betyde, at han nødvendigvis er i fare for ikke at komme til start, men det der dog er lidt anderledes i denne sag, er, at Alonso tidligere er blevet erklæret klar til start, hvilket nu er blevet trukket tilbage.

Vi følger udviklingen og vender tilbage med resultatet af undersøgelsen, når den kommer fra FIA.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Roberto og Will sammen igen Alonso ude »