Ny kvalifikation overlever lidt endnu

Ecclestone, Todt, Pirelli og alle holdene har netop hold møde omkring den nye kvalifikation og besluttet at tage et ny møde på torsdag.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/4 2016 klokken 13:04

Her til middag har Bernie Ecclestone, Jean Todt, Pirelli og alle Formel 1-holdene holdt møde angående den meget udskældte eliminations kvalifikation. På det møde debatterede man, hvad der skal ske med kvalifikationen fremover og hvordan kvalifikationen skal foregå resten af sæsonen.

Bernie Ecclestone sammen med Christian Horner
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Man kunne dog ikke nå til enighed, så man har besluttet at afholde et nyt møde om emnet på torsdag. Toto Wolff fra Mercedes kan dog afslører at man ikke var tæt på at finde en løsning.

"Vi har endnu ikke fundet ud af, hvordan vi vil løse problemet. Derfor har vi valgt at holde et nyt møde i næste uge," siger Toto Wolff.

under pressemøde
Copyright Allan Haslund


Inden dagens møde var Toto Wolff ellers ude med meget store ord og trusler om korsfæstelser af dem som ville blokerer en ændring i kvalifikationen, men det bliver så først på torsdag at det kommer til at ske. Hvis det altså kommer til at ske, det må tiden jo vise.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: De skal korsfæstes Bahrains GP: Løbet live - Rosberg vinder igen »