Wolff: De skal korsfæstes

Mercedes-teamchefen er klar til at tage korsfæstelse i brug, hvis nogen prøver på at bremse muligheden for at få den gamle kvalifikation tilbage.

Ungarns GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 3/4 2016 klokken 12:04

Bernie Ecclestone, Jean Todt, Pirelli og alle teamene skal her til middag holde møde i Bahrain, et møde som kommer til at omhandle eliminations kvalifikationen og hvad man lige skal gøre med den. En af dem som skal deltage i det møde er Toto Wolff fra Mercedes og han er klar med straffen til dem som kunne gøre at man beholder eliminations kvalifikationen.

Billeder fra Bahrain 2014
Copyright Mercedes AMG


Beslutningen omkring en ændring i kvalifikations proceduren kan nemlig kun vedtages hvis alle er enige, derfor er Wolff klar til at korsfæste dem som kunne stå i vejen for at man går tilbage til det gamle kvalifikationssystem.

"Hvis nogen bremser forhandlingerne og blokere for en løsning, så syntes jeg vi skal korsfæste dem offentligt i paddocken," lyder det fra Wolff.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Der er nok ikke nogen tvivl om at det med korsfæstelsen er sagt i spøg, men der er nok lige så lidt tvivl om at Toto Wolff og de andre der er imod den nye kvalifikation sikkert vil se meget ondt efter dem som blokere for en ændring. Vi følger naturligvis sagen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Reglerne gælder åbenbart ikke for alle Ny kvalifikation overlever lidt endnu »