Kørerne skal holde mund

I starten af ugen udtalte Bernie Ecclestone, at kørerne ikke burde have lov til at udtale sig, da de udelukkende er i Formel 1 for at tjene penge. Nu kommer Jacques Villeneuve med en lignende udtalelse.

Jacques Villeneuve kører sin fars, Gilles, Ferrari 312T4 . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/4 2016 klokken 12:04

Over den sidste tid har der som bekendt været en del ballade, som bl.a. har fået kørerne til at gå sammen og skrive et åbent brev til folkene bag Formel 1. Det har fået Bernie Ecclestone til at udtale at kørerne ikke burde have lov til at udtale sig, da de kun er i Formel 1 for at tjene penge. Nu er den tidligere verdensmester Jacques Villeneuve så også kommet med en kommentar omkring, at kørerne burde holde mund.

Billeder fra Jacques Villeneuves testkørsel i anledning af 30 års dødsdagen for Gilles Villeneuve
Copyright Ferrari Media


Villeneuve mener nemlig at kørerne er nogle brokhoveder og at det er skadeligt for Formel 1, at de brokker sig sådan som de gør.

"Den måde kørerne har brokket sig på her på det seneste er direkte forfærdelig. De burde bare holde deres mund, og de kan jo være ligeglade med hvordan Formel 1 fremstår på tv. I et klasseværelse ville der ikke være mange som kunne tage et velovervejede beslutninger, det samme gælder i et Formel 1-felt. To af dem ville måske kunne gøre det, mens resten burde holde mund," lyder det fra Villeneuve.

Jacques Villeneuve i sin BMW Sauber
Copyright BMW Sauber


Canadiske Jacques Villeneuve kørte Formel 1 fra 1996 til 2006, hvilket han gjorde for Williams, BAR Honda, Renault og Sauber/BMW. Det blev til 11 sejre på de ti år og et enkelt verdensmesterskab, som kom i hus i 1997 sæsonen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kmag tror på snarlige point Haas' har ladt pistolen til mere »