Haas' har ladt pistolen til mere

Haas F1 Team har fået en fremragende debut på deres liv som Formel 1-team og nu advarer de deres nærmeste konkurrenter.

Guenther Steiner og Gene Haas . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/4 2016 klokken 17:04

Der var ikke mange som havde regnet med at Formel 1-klassens nyeste team, Haas F1, kunne gøre det store væsen af sig i deres første sæson i motorsportens kongeklasse. Det er ikke desto mindre hvad de har gjort, de er nemlig sluttet solidt inde i top ti i deres to første løb. Disse præstationer får nu det amerikanske team til at advare sine nærmeste konkurrenter.

Romain Grosjean krydser stregen og score point til Haas i teamets første løb
Copyright Haas F1


Teamchef Gunther Steiner mener nemlig at Haas kan blive endnu bedre, efterhånden som de får udviklet mere på bilen og bliver et mere rutineret Formel 1-team.

"Vi fortsætter udviklingen af bilen, men ikke på et særlig højt niveau lige nu, fordi vi skal også lige lære bilen at kende så vi kan se hvad vi kan udrette. Jeg er dog sikker på at vores bil kan mere end det vi har set ind til videre, så når vi begynder at udvikle bilen for alvor, vil vi være solidt placeret i midterfeltet," lyder det fra Steiner.

Esteban Gutierrez
Copyright Haas F1


Det skal naturligvis lige nævnes at det kun er Romain Grosjean som har leveret de flotte top ti resultater. Teamets anden kører, Esteban Gutierrez, er som bekendt udgået af sæsonens to første løb. I første løb udgik mexicaneren efter et sammenstød med Fernando Alonso, mens han blev ramt af tekniske problemer under sæsonens andet løb.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kørerne skal holde mund Williams: "Her går det godt!" »