Williams: "Her går det godt!"

Det går godt for Williams Racing. 2014 bød på et mindre underskud, efter et særdeles profitabel 2013, men holdets nyeste regnskab viser, at det er muligt at være et lille privat hold og samtidig tjene penge i Formel 1.

Claire og Frank Williams . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/4 2016 klokken 11:04

Efter Claire Williams har overtaget den daglige drift af Williams, er de konstante røde tal vendt til sorte samtidig med, at der er bedre resultater på banen.

Det er ret godt gået af Frank Williams datter, der med sin stærke ledelses-stil har vist, at hun ikke bare har fået jobbet fordi hun er datter til holdets grundligger, men at hun har noget at komme med.

Williams formårede at øge omsætningen med lidt over 31 millioner £ sidste år, godt hjulpet på vej af de 30 millioner £, som holdet fik i præmiepenge fra Formel 1.

Samlet set har Williams PLC dog fortsat et underskud, men det er et planlagt underskud, der har til formål at gøre holdet endnu stærkere.

Deres underskud er dog faldet med omkring 2 millioner £ i forhold til 2014, hvilket er en del bedre end forventet.

Så udmeldingen fra Williams er, at de går godt og at det generelle billede ser bedre ud end forventet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas' har ladt pistolen til mere McNish: Ferrari ramt af manglende pålidelighed »