Vettel: Red Bull bekymrer os ikke

Ferrari ligner efterhånden en høne der ikke kan flyve, mens Red Bull ligner en kongeørn der vil spise hønen til morgen mad. På trods af det bekymre Ferrari sig ikke om Red Bull og deres styrke.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/7 2016 klokken 15:07

Det køre ikke rigtig for Ferrari lige for tiden. Kimi Räikkönen gør hvad han kan og får det ud af bilen han kan, mens Sebastian Vettel hele tiden også igen bliver ramt af uheld. Anderledes går det hos Red Bull, fordi her er man begyndt stort set at hente podieplaceringer hver weekend og en enkelt sejr har de da også snuppet. Derfor kunne man godt tro, at Ferrari ville være bekymret for den styrke Red Bull viser, men det er ikke tilfældet.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


Sebastian Vettel fortæller nemlig, at de røde heste fra Maranello ikke bekymre sig om Red Bull.

"Vi vil vinde, så derfor går vi ikke op i, hvad Red Bull går og laver. Så længe de er bag ved os, så bekymre vi os ikke om dem. De var rigtig stærke under det britiske grand prix, men det er også første gang i år, at de har været direkte hurtigere end os. Vi havde en rigtig dårlig weekend i England, men jeg er sikker på tingene ser anderledes ud om to uger når det går løs i Ungarn," lyder det fra en optimistisk Vettel.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Sebastian Vettel kan dog også have ret i det han siger med, at det var første gang Red Bull var hurtigere end Ferrari. Nu er det bare sådan at hurtighed ikke er alt, man kan være nok så hurtig, men man vinder ikke hvis man ikke har en holdbar bil. Holdbarheden er Ferraris store problem i denne sæson, så hvis de ikke snart får løst det problem er Red Bull forbi dem før de ved af det.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen inspirerer Ricciardo Haas i problemer under løbet »