Verstappen inspirerer Ricciardo

Max Verstappen er rigtig skarp lige for tiden, men det er ikke noget som går kommer til at gå Daniel Ricciardo på. Christian Horner mener nemlig det inspirerer australieren til at gøre det bedre.

Daniel Ricciardo . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 11/7 2016 klokken 15:07

Max Verstappen startede som bekendt sæsonen som Toro Rosso-kører, men han blev rykket op til Red Bull Racing op til årets spanske grand prix. Siden da har den unge hollænder stort set ikke set sig tilbage, det er nemlig blevet til en sejr, to andenpladser, en fjerdeplads, ottendeplads og en DNF i den periode. Helt så godt er det dog ikke gået for Verstappens holdkammerat Daniel Ricciardo, fordi australieren er kun sluttet bedre end hollænderen i to af de seks løb de to har haft sammen.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Det kunne godt påvirke nogen i negativ retning, men det mener Christian Horner ikke er tilfældet ved Daniel Ricciardo, han bliver derimod inspireret af det den unge hollænder gør.

"Daniel er en klassekører, det har han vist flere gange i denne sæson. Det er dog klart at ingen kører kan lide at være anden-kører, men Daniel vil reagere positivt på det. Vi har to gutter som køre rigtigt stærkt, så det er kun godt for os at de presser hinanden til det yderste," lyder det fra Horner.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


Set over hele sæsonen er Daniel Ricciardo dog bedst, han er nemlig ti point foran sin hollandske holdkammerat i VM-stillingen. Nogen vil måske sige at det skyldes det faktum at han hele tiden har kørt for Red Bull, men det er ikke helt fair. Australieren har nemlig hentet fem fjerdepladser, to syvendepladser, en anden plads og en femteplads, så han har været mere konstant i sine resultater. Så begge Red Bull-kørere gør det fremragende og det bliver spændende at følge dem de næste par sæsoner.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferraris problemer bekymrende Vettel: Red Bull bekymrer os ikke »