• Forside

Villeneuve til NASCAR?

Der er mere og mere der tyder på, at vi vil få den tidligere Formel 1 pilot, Jacques Villeneuve at se I NASCAR til næste år. Dog er der endnu ikke et hold der har meldt sig på banen, til at tage ham ind, men der er en ledig plads hos Red Bull.

Chip Ganassi Racings bil nr. 42, som Montoya skal køre i 2007. . Copyright Getty Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/9 2006 klokken 11:09


Jacques Villeneuve har længe peget på, at NASCAR ikke nødvendigvis bør ses som et tilbageskridt i forhold til Formel 1, hvilket jo er ret naturligt i hans situation. Men endnu er der ikke andet end rygter fremme om, at vi vil få Jacques Villeneuve at se i en konkurrerende bil til Juan Pablo Montoya, når NASCAR serien bliver skudt i gang for 2007 sæsonen.

Dog er det ret sikkert, at folkene bag NASCAR meget gerne ville have Jacques Villeneuve i en af bilerne, da de har store ambitioner om at udbrede kendskabet om serien, samt udvide det territorium serien bliver afviklet over, så der kommer flere canadiske løb med.

Her vil en mand som Jacques Villeneuve helt klart være en rigtig god person at få med.
En meget populær skikkelse, der forstår at skabe opmærksomhed omkring sig selv og sin sport.

At han så tilmed har været verdensmester i Forme 1 og CART, samt er noteret for en sejr i klassikeren INDY 500, vil kun være en fordel for hans jobmulighed i NASCAR.

En mulig plads til Jacques Villeneuve, kunne være på det nye Red Bull hold, der stiller til start med Toyota Camry, hvor den unge Brian Vickers har fået tildelt det ene sæde.
Således er der plads til en erfaren herre som JV I det andet sæde.

En ting er ret sikker, det er at NASCAR vil få en meget større overvågenhed fra Formel 1 fans verden over, med Juan Pablo Montoya I en af bilerne og med JV I en anden vil den situation, ikke være ringere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.