• Forside

Ferrari offentliggør lineup efter Monza

Ferrari vil annoncere deres piloter for fremtiden efter Italiens Grand Prix der køres den 10. september på Imola. Det bliver Luca de Montezemola der vil komme med offentliggørelsen - måske

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 2/9 2006 klokken 09:09

Det er forventet at Kimi Räikkönen vil blive annonceret som ny pilot (ifølge vores informationer er kontrakten underskrevet for længst, BMF1) og spændingen drejer sig egentligt kun om, om hans nye holdkammerat bliver Felipe Massa eller den syvdobbelte verdensmeter Michael Schumacher.

Dette vil være afhængigt af om Michael Schumacher vælger at træde tilbage eller om han fortsætter karrieren.

Den succesrigeste pilot i Formel 1 nogensinde, har en kontrakt med Ferrari der udløber når sæsonen er forbi. Tyskeren der bliver 38 i januar er 12 point efter Fernando Alonso i verdensmeterskabet, og er intensivt blevet opfordret af sin manager Willy Webber, til at stoppe karrieren imens han er på toppen.


” Ferrari kommer med en udtallelse efter løbet” har Michael Schumachers talskvinde Sabine Kehm således udtalt.

Formel 1 insidere hælder mere og mere til opfattelsen at Michael Schumacher vil gå på pension:

”Alene det at Maranello kun vil offentliggøre deres lineup for 2007 efter løbet i Monza, får en til at tro at søndagens løb vil blive Michael Schumachers sidste på Monza” udtaler italienske Gazzetta dello Sport.

Som sagt vi er sikre på at Kimi Räikkönen kører for 'De Røde' til næste år og om det bliver ved siden af Michael Schumacher eller Felipe Massa er stadigt åbent.

Vi tipper på Felipe Massa. Eller tipper vi på Michael Schumacher. Hmmmmm...........


Michael Schumacher og Sabine Kehm