• Forside

Schumacher er klar

Efter Italiens Gand Prix på Monza banen tæt på Milano, har Ferrari meldt ud, at de vil annoncere deres kører line-up for næste sæson. Der har ellers længe verseret rygter om, at Michael Schumacher ville vente, men nu melder han, at han er klar.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2006 klokken 13:09


Mange har hidtil været af den overbevisning, at pressekonferencen på søndag hos Ferrari, havde det ene formål, at annoncere at Kimi Räikkönen ville kører for Ferrari i 2007. Men den seneste succes fra Felipe Massa og Michael Schumacher mulighed for at genvinde verdensmesterskabet, har sat tvivl om dette.

Rygter siger, at Jean Todt har besluttet sig for at tage en sæson mere, det samme skulle gælde for Ros Brawn. Det betyder angiveligt også, at Michael Schumacher har valgt at tage en sæson mere.

Hvem skal så sidde i bilen ved siden af tyskeren i 2007?

Felipe Massa har vist, at han har det der skal til, men Kimi Räikkönen kan være manden, til at overtage den store arv efter Michael Schumacher, når han vælger at stoppe.

Hvem, hvad og hvornår. Det ved vi angiveligt søndag eftermiddag!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.