• Forside

Heikki, ikke Kimi hos Renault i 2007

Renault har åbnet for debatterne efter deres netop afviklede annoncering og præsentation af holdets nye kørere. Heikki Kovalainen forfremmes til løbskører og Fernando Alonsos afløser, mens Ricardo Zonta og Nelsinho Piquet bliver testkørere.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/9 2006 klokken 13:09

Egentlig er de nye kørere ikke så overraskende. Heikki Kovalainen er det nye finske guldæg, og det har vel på intet tidspunkt været rigtig realistisk med Kimi Räikkönen hos Renault. Dertil virker ledelsesfilosofien hos Renault og McLaren for forskellig.

Giancarlo Fisichella fik allerede for et par måneder siden forlænget sin kontrakt for at sikre noget stabilitet hos Renault. Giancarlo Fisichella skal hjælpe Heikki Kovalainen med at finde sig til rette hos Renaults løbsteamet, mens Ricardo Zonta er hentet fra Toyota for med sin viden om Bridgestone dækkene at formindske afstanden mellem de normale Bridgestone teams og de nye fra 2007.


Ricardo Zonta kommer til Renault som Bridgestone ekspert

Nelsinho Piquet er for denne skribent en glædelig overraskelse. Piquet Jr. er en udskældt herre. Lige så blændende som han kan være (begge GP2 løb fra Ungarn og hovedløbet fra Istanbul), lige så elendig kan han være. Piquet Jr. ryger i 2007 i mesterlære inden han formodentlig skal overtage Giancarlo Fisichellas rolle hos Renault på et senere tidspunkt.

Renault håber, at annonceringen af de nye kørere er starten på en ny oplevelse, som på sigt skal sikre Renault sejre og mesterskab.

Endnu mangler vi at få kommentarer fra holdet. Når disse kommer os til rådighed, skal vi nok bringe disse.

RELATEREDE NYHEDER