• Forside

Schumacher vil ikke ud med sproget

På en pressekonference i dag, torsdag, ville Michael Schumacher ikke kommentere på de rygter, der efterhånden har fået godt fat om, at han vil annoncere sin tilbagetrækning fra sporten efter denne sæson, når Ferrari holder pressemøde på søndag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2006 klokken 19:09

”Inden der kommer for mange spørgsmål omkring de seneste rygter, hvilket der åbenlyst vil komme, vil jeg sige at det vi har fortalt til pressen over de seneste måneder, gerne skulle være meget klart,” kom det fra en meget rolig og afklaret Michael Schumacher.

”Vi vil komme med en annoncering på Monza og det vil blive på søndag. Det nytter ikke at stille mig spørgsmål om det nu, for der vil ikke blive svaret på dem,” kom det yderligere fra Schumacher. ”Søndag er dagen, ikke før, desværre!”

Rygterne om en kommende tilbagetræden fra sporten for Michael Schumacher, fik rigtigt skub på, at den tyske avis Bild, forleden skrev, at han ville træde tilbage efter denne sæson.

Det har så igen fået sat skub i rygterne om, at Kimi Räikkönen vil være at finde hos Ferrari fra næste sæson, hvilket man også forventer, vil blive annonceret på søndag.

På Monza har publikum allerede været inde på banen for at tilkendegive deres utilfredshed med Michael Schumachers mulige kommende tilbage trækning fra Formel 1.

Et banner på banen skrev: ”Uden dig, vil Formel 1 ikke længere eksistere!”
Et andet bander skrev: ”Kimi, rødt klæder dig ikke!”

Schumacher vil dog stadig, være den største der nogensinde har kørt i Formel 1, uanset hvad mange ellers vil mene. Om der nogensinde er en anden, der vil nå de samme højder, er ret tvivlsomt, selvom piloter som Fernando Alonso og Felipe Massa har tiden med sig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER