• Forside

Villenuve under ekstra pres i 2006?

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2006 klokken 15:01

Der var mange der mente, at 2005 ville være enden på Jacques Villenuves karriere som Formel 1 pilot, men mod alle odds, fik han en ny chance i 2006 hos BMW Sauber.


Nu skal den canadiske tidligere verdensmester så endnu engang bevise, at han er langt fra færdig i Formel 1 og forudser selv, at det bliver hårdt, men at vi nok skal få ham at se igen i 2007.


Jacques Villeneuve i Valencia
”Der var mange der var sikre på, at 2005 blev min sidste sæson i Formel 1,” kom det fra Villenuve. ”Der var sågar dem, der ikke troede at jeg havde sædet sæsonen ud,” tilføjede han.


”Jeg valgte at overhører alle skeptikere og koncentrerede mig om min egen kørsel, hvilket virkede,” kom det fra den karismatiske Canadier.


”Der skal dog ikke være tvivl om, at Heidfeld vil være en hård mand at følge, men han vil også være en god kollega at arbejde sammen med,” tilføjede Villenuve.


”Villenuve tror også på, at BMWs køb af Sauber holdet, vil betyde at det nye BMW Sauber hold vil komme længere frem på gridden.


2006 vil blive en lære sæson for det nye hold, men der er en klar forventning om, at BMW Sauber vil være med helt fremme, når 2007 sæsonen skydes i gang, for ikke at sige sidst i 2006.


Det er dog langt fra nogen let opgave. Mange hold virker mere skarpe end nogensinde, her på dørtærsklen til den nye sæson.


Sidste år så alle, at Ferrari ikke er uovervindelige, hvilket har givet hold som McLaren, Williams, Toyota og sidste års mestre fra Renault, ekstra blod på tanden.


Men man skal ikke undervurdere Ferrari i år. Det italienske hold, er meget opsat på at bevise, at sidste år var en undtagelse og gøre Michael Schumacher til verdensmester for 8. gang.


Michael Schumacher
Det vare heldigvis ikke så længe, inden vi vil blive meget klogere, når sæsonen skydes i gang den 13 marts i Baharin.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.