• Forside

Klien opsagt hos Red Bull Racing

Den 31. august skrev vi på BMF1, at meget tydede på, at Kliens Formel 1 sæson ville ende efter det italienske Grand Prix. Det er i dag blevet bekræftet af Red Bull Racing, og det bliver Robert Doornbos som overtager sædet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/9 2006 klokken 16:09

Christian Horner siger i den udsendte pressemeddelelse

”I forhold til Christians egen beslutning (Christian Klien takkede nej til et betalt sæde i USA), har vi valgt at lade ham gå for at han kan fokusere på sin fremtidige karriere. Efter at have gjort et solidt arbejde for os i tredjebilen denne sæson og med 8 løbs erfaring er det det logiske valg at lade Robert afløse. Han vil starte forberedelserne til hans Red Bull Racings løbsdebut ved teamets test på Jeres denne uge.”


Robert Doornbos, Red Bull Racing, fredag, Frankrig 2006.

Robert Doornbos siger

”Det er fantastisk at vide, at jeg skal køre race igen. Jeg ser virkelig frem til det. Fredagstest og at hjælpe teamet i år har været en stor oplevelse, men at komme ud og køre søndag er hvad det drejer sig om. Jeg har lært drengene hos Red Bull Racing godt at kende denne sæson, så jeg vil arbejde tæt sammen med det og gøre det bedste job for mig selv og for teamet.”

Robert Doornbos kom sidste år også ind midt på sæsonen som løbskører, da han afløste Patrick Friesacher hos Minardi, og nu får han en ny chance. Det vides ikke om RBR medbringer en ny tredjekører til de oversøiske løb.