FIA bøjede reglerne for Hamilton

FIA bøjede reglerne ved ikke at tildele Lewis Hamilton en straf under løbet i går, eller det mener Nico Hülkenberg i hvert fald.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 31/10 2016 klokken 23:10

Det har været to store samtale emner oven på årets mexicanske grand prix. Det første har været balladen omkring Max Verstappen, Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo, mens det andet har været omkring Lewis Hamilton og hans tur hen over græsset i begyndelsen af løbet. Det med Hamilton har måske ikke fået så meget opmærksomhed, som det måske burde, men nu har den kommende Renault-kører Nico Hülkenberg været ude at give sin mening til kende.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Tyskeren mener nemlig at FIA har bøjet reglerne, ved ikke at tildele verdensmesteren en straf oven på hans græsslåmaskinetur.

”Det var meget mærkeligt, at der ikke skete noget med Lewis i starten, fordi hvis det der ikke var at få en fordel, så ved jeg ikke hvad det var. Havde der været en sandgrav var han jo ikke kommet videre, så han var heldig og jeg mener de har bøjet reglerne i dag, ved ikke at give ham en straf,”

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Nico Hülkenberg har helt ret i, at det virker underligt at Lewis Hamilton ikke har fået en straf, eller at man i det mindste har undersøgt sagen. Det er dog desværre ikke første og nok heller ikke sidste gang med oplever sådan noget i Formel 1. I sidste uge var Bernie Ecclestone og Daniel Ricciardo ude at sige, at de gerne ville have vægge, eller sandgrave rundt om alle banerne og man begynder efterhånden at forstå, hvorfor de har det sådan.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: Vettel skal have en reprimande FIA undersøger Vettel-kommentar »