• Forside

Officielt: Red Bull kører med Renault motorer i 2007

Renault har bekræftet, at holdet har indgået en aftale med Red Bull, om at levere motorer til et af deres hold i 2007. Der er ikke nogen udmelding om, hvilket hold der vil køre med de franske motorer.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/9 2006 klokken 12:09

Efter mange spekulationer er det nu officielt bekræftet, at Red Bull Racing vil have Renault som motorleverandør fra 2007.

Ferrari har en kontrakt med Red Bull om samme leverance, men kun med førsteholdet, hvilket angiveligt betyder, at det bliver Scuderia Toro Rosso, der vil køre med de franske motorer.

Fra Renaults side meddeles det, at man ser det som en positiv udvikling, at have et andet hold på banen med fabrikkens særdeles konkurrencedygtige motorer. Det betyder også, at man ser meget frem til at samarbejde med Red Bull, som franskmændene mener er et meget seriøst hold.


David Coulthard kommer til at køre med enten Ferrari eller Renaultmotorer til næste år

Spørgsmålet er så nu, om Red Bull vil satse og tage en sag med Ferrari, eller om de vil køre med Renaults motorer i Scuderia Toro Rosso bilerne.

Meget tyder på, at det bliver den sidste løsning vi skal forvente.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.