• Forside

Alonso vil ødelægge Schumachers fest

Hvis det er op til den forsvarende Formel 1 verdensmester, vil Michael Schumacher ikke have meget at fejre, når han om tre løb trækker sig tilbage fra sporten. Fernando Alonso vil vinde mesterskabet igen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2006 klokken 18:09

Efter en meget skuffende sidste halvdel af sæsonen, har Fernando Alonso måttet se sit forspring i kampen om verdensmesterskabet skrumpe ind til to point, fra ellers at have domineret totalt den første del af sæsonen og have et forspring på hele 25 point.

Men Alonso er sikker på, at han nok skal holde forspringet ned til Michael Schumacher, der hele sæsonen har været efter spanieren.

”Jeg har tre løb tilbage hos det fantastiske Renault hold. Yderligere har Michelin kun tre løb tilbage i Formel 1 i denne omgang,” kom det fra verdensmesteren. ”Det er noget der gør os topmotiverede.”


Ikke flere af disse, hvis det er op til Alonso.

”Det er vigtigt for os, at vinde løb igen, så vi kan vise, at det er os der skal løbe med titlen igen,” tilføjede den unge spanier, der er sikker på, at Renault og Michelin har den bedste pakke op til de sidste tre løb.

”Renault var utrolig velforberedte inden sæsonstarten, hvilket vi viste ved at vinde og dominere de første løb,” kom det nærmest filosofisk fra Alonso, der også indrømmede, at de fleste hold nu var på 90-95 af hvad de kan opnå, hvorfor det hele nu er meget mere tæt.

Men en ting er sikkert, og det er, at Alonso vil ikke give mesterskabet fra sig uden kamp, hvilket kun kan betyde, at vi vil se nogle super interessante nærkampe mellem Fernando Alonso og Michael Schumacher, hvis ikke forskellen på deres biler er for stor her i sæsonslutningen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER