• Forside

Schumacher: ”Titlen er min!”

Efter at Michael Schumacher annoncerede, at 2006 bliver hans sidste sæson som aktiv Formel 1 pilot, har de fleste fokuseret på hans bedrifter gennem tiden, mens hovedpersonen selv har holdt lav profil. Nu melder han ud, at alt drejer sig om mesterskabet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/9 2006 klokken 16:09

”Det der er sket i min karriere, og det der vil ske efter Brasiliens Grand Prix, er ligegyldigt nu,” lyder det fra en top motiveret Michael Schumacher, der har store forventninger til Kinas Grand Prix i den kommende weekend.

”Lige nu drejer det sig om at få lukket det sidste lille hul i kampen om mesterskabet. Vi er kommet så langt og har tilmed overtaget føringen i konstruktørernes mesterskab,” tilføjede han.


Michael Schumacher vil vinde de sidste tre løb.

”Mesterskabet er lige til at tage og der skal ikke være nogen der ikke tror, at jeg vil gøre alt for at gøre det.”

”Fra nu af, drejer det sig kun om mesterskabstitlen, alt andet må vente,” lyder det yderligere fra tyskeren, der føler sig sikker på, at han vil slutte sin karriere som verdensmester.

Michael Schumacher har også altid sagt, at han ville stoppe før han måtte konstatere at han ikke kunne følge med længere, hvilket han så mener at tidspunktet er rigtigt til nu.

”Der er ingen der er i tvivl om, at jeg stadig er i form og kan følge med, men der er heller ikke nogen, der ved hvornår det stopper,” kom det uddybende fra ham.

”At slutte min karriere som en medium pilot, er ikke en option for mig,” sluttede den 7-dobbelte verdensmester.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER