• Forside

Biaggi alligevel usikker hos MF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/1 2006 klokken 00:01

Selv om den 34-årige Max Biaggi testede onsdag for MF1 på Silverstone, rapporteres det nu, at et skifte fra de to-hjulede på ingen måde er afgjort endnu.

Ifølge den italienske sportsavis Gazetta dello Sport er det temmelig usikkert, om Honda-køreren Max Biaggi skifter fra MotoGP til Formel 1.

Biaggi testede i onsdags for MF1, men det er overvejende sandsynligt, at motorcykelkøreren skifter til Superbikes.

Det er ikke første gang at den italienske motorcykelkører har testet en Formel 1 racer. I 1999 testede Biaggi således for Ferrari, men blev alligevel på den to-hjulede.

”Det var en god chance for at sidde i en Formel 1 racer igen og at komme til Silverstone, hvor jeg ikke kender banen,” er Biaggi citeret for af Reuters.

Andre kilder indenfor sporten mener, at Biaggi og Midland F1 er interesserede i at se MotoGP mesteren Valentino Rossi blive slået, når han skifter fra motorcykelløb.

På nuværende tidspunkt er det ikke aftalt nye test for MF1, selvom Biaggi udtalte, at han ville ”elske at prøve igen”, men ”helst når det er tørt,” som han siger.

Som vi kunne oplyse idag, er Nicolas Kiesa inde i billedet som testkører for Aston Martin i Le Mans sportsvognsklasse, men mon ikke danskeren i disse dage jævnligt checker, om mobiltelefonen nu også er tændt?

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER