• Forside

Albers og Monteiro kører for MF1

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/1 2006 klokken 10:01

Johnny Herbert melder nu ud, at Tiago Monteiro allerede er en del af Midland F1 holdet, til trods for det ikke har været meldt officielt ud endnu.


Således bliver det Christijan Albers og Tiago Monteriro der tager de faste Grand Prix sæder hos MF1, hvilket også betyder, at Kiesa heller ikke i denne omgang vil få et Grand Prix sæde, men må håbe på et test sæde igen.


Christijan Albers vådbanetester Midland


Den endelige 100% officielle udmelding kommer dog først, når de sidste kontraktlige udfordringer er på plads, hvilket med andre ord betyder, at Monteiro ikke har helt styr på sin sponsor endnu.


Dog skulle der ikke være fare for sædet, ifølge Herbert: ”Tiago viste en rigtig god stabil kørsel sidste år, hvilket helt klart er hans store force,” kom det fra briten. ”Hans stabilitet var også det der sikrede ham det ene point på Spa sidste år.”


”Albers derimod, er langt hårdere ved materiellet, men arbejder også meget hårdt,” kom det fra den tidligere Jaguar pilot. ”Jeg er sikker på, at de to vil kunne få det bedste ud af holdet og ser meget frem til at komme i gang med 2006 sæsonen,” sluttede Herbert.


Nu må vi bare vente på den helt officielle bekræftelse fra MF1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.