• Forside

Kimi: Jeg ville have vundet

McLaren, og Kimi Räikkönen i særdeleshed, kunne endnu engang se tilbage på et frustrerende løb, hvor det hele startede godt men endte skidt. Räikkönen udtaler, at bilen havde fart og at han helt klart lå til at vinde løbet.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/10 2006 klokken 10:10

Med en udgået Kimi Räikkönen og en Pedro de la Rosa på en 5. plads formede Kinas Grand Prix sig ikke helt efter McLarens kørebog. Det startede så godt men endte utilfredsstillende skidt for det ambitiøse team.

Kimi Räikkönen måtte udgå på 19. omgang, imens finnen var i en intens jagt på andenpladsen som Renaults Giancarlo Fisichella forsvarede.

”Det var en skam, for jeg lå til at vinde løbet i dag,” udtaler Kimi Räikkönen i en officiel pressemeddelelse. ”Jeg ved ikke helt hvad der skete, men lige pludselig reagerede speederen ikke længere og motoren gik i safety mode og skiftede til neutral.”


Kimi Räikkönen under Kinas Grand Prix 2006. Finnen måtte udgå på 19. omgang med speederproblemer.

”Jeg havde en god start og kom ud på ydersiden og vandt et par pladser. Det var lidt tæt, så det lykkedes mig ikke at fange Fisichella på det tidspunkt. Jeg passerede ham dog senere og halede ind på Alonso før mit første normale pitstop.”

”Jeg er skuffet, men i det mindste viste vi, at vi har farten, så nu ser jeg frem til Japan,” slutter Räikkönen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER