• Forside

Fredagspresse: Ferrari

Nr. 2 og nr. 3 efterlader Ferrari positivt stemt hen imod resten af weekenden. Vi bringer her pressemeddelelsen som vi har modtaget den fra Ferrari.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 05:10

Vi bringer her den officielle pressemeddelelse, som vi har modtaget fra Ferrari.

Felipe Massa
”Alt i alt en positiv dag. Vi kørte ikke meget pga. regnen, men hen mod slutningen af sidste træningsrunde kunne vi køre en serie omgange på tørdæk. Jeg vil sige at dataene vi har set, ser lovende ud.

Jeg er nogenlunde godt tilfreds med bilens balance og bridgestone dækkenes opførsel under disse betingelser. Alt dette gør at jeg tror vi kan være konkurrencedygtige i både kvalifikation og løb”.

Michael Schumacher
”Vi har kun fået færten af situationen, så det er derfor svært at dømme. Bilen og dækkene synes at arbejde godt og der var ingen problemer af nogen art. Vejrudsigten lover forbedringer og det kan kun være positivt for os.

Holdet er ved godt mod, koncentrerer os om vort arbejde og alt ser ud til at gå godt. Til kvalifikation tror jeg vi kommer til at kæmpe med Renault for topplaceringerne. Løbet? Jeg håber det går os godt!”.

Både Ross Brawn taler om at vejret ødelagde en del, men at de fik samlet noget positive data og de ser frem til løbet. Der er naturligvis håb om et godt resultat men samtidig er der en tro på at det nok skal lykkes.