• Forside

Fredagspresse: Renault

"Svagt solskin brød gennem skyerne til de sidste ti minutters træning fredag eftermiddag på Suzuka. Det lykkedes da for Renault at gennemføre den eneste meningsfulde træning fredag." Sådan lyder indledning på Renaults pressemateriale fredag d. 6. oktober. Her er interviews med Fisichella, Alonso og Pat Symonds.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 05:10

Vi bringer her interviews med Fisichella, Alonso og Pat Symonds efter fredagens træning.

Giancarlo Fisichella
”Betingelserne gjorde at vi ikke kørte mange omgange i dag, men jeg tror vi er i god form. Bilen føltes god at køre på intermediate-dækkene og selvom vi havde en smule for megen understyring på tørvejrsdæk mod slutningen, var tiderne til at konkurrere med. Det var en god følelse at være hurtigst hver gang jeg kørte i dag, så jeg føler mig meget sikker for resten af weekenden”.

Fernando Alonso
”På banen var det en normal fredag for mig. Vi kørte ikke ret meget på grund betingelsene, men R26’eren føltes god, selvom der var en smule for meget understyring over det hele. Uden for banen var jeg meget overrasket over de stærke reaktioner jeg modtog på hvad jeg sagde i går(torsdag red.) på pressekonferencen.

Jeg gjorde det meget klart at dette kun var mine personlige følelser og at jeg til fulde accepterer holdets beslutninger. I går forklarede jeg til holdet og til Fisi at det ikke er noget problem. Alle og en enhver hos Renault kæmper til fulde for at vinde mesterskabet. Jeg ved ikke hvad folk ser udefra, men indefra holdet har vi en fantastisk atmosfære lige nu. Og alle er besluttede på at slutte øverst”.

Pat Symonds (teknisk direktør)
”Vores programmer i dag var særligt koncentrerede omkring 10 minutter mod slutningen af anden træningsrunde. I det tidsrum var det eneste vi rigtigt kunne få afgjort, var hvordan bilen klarer sig. Det efterlod favorable indtryk, men vi kan ikke konkludere meget andet på dette stadie.