• Forside

Presse Lørdag: Ferrari

Rød Front! En dansk oppositions politiker vil elske resultatet af dagens kvalifikation. Hel rød front med en radikal rød/hvid-løsning mellem dem og den blå/gule-regering. Sådan ser de sikkert også på det hos Ferrari.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 13:10

Ferrari har, med deres 6. pole position i sæsonen et drømmeudgangspunkt for løbet i morgen.

Jean Todt
En fantastisk hel-rød front række der kommer på et afgørende tidspunkt i sæsonen. Felipe scorede en rigtig god pole på banen der fremhæver kørertalent. Bridgestone har medbragt fantastiske dæk og det er ikke en tilfældighed at Top 4 er på japansk gummi.

Vi ved hvor vigtig dækkene er for det afgørende resultat og i dag fremgik det klart at den samlede løsning er exceptionel. Det største skridt ligger foran og med det mener jeg 53 Race omgange.

Nøgleordene er de samme som altid bortset fra de før nævnte dæk er de arbejdet af hold og kører, pålidelighed og strategi. Vi skal være perfekte på alle områder for at opfylde vores mål.


Holdet bliver altafgørende i morgen mener Todt

Felipe Massa
Det er et fantastisk resultat. At være på pole på en bane jeg holder meget af, og hvor køreren har stor betydning er meget specielt. Det lykkedes mig at køre en god omgang uden fejl og at starte forreste er helt sikkert vigtigt for løbet.

Jeg er glad for at vi har begge Ferrarier i front og at vores værste fjender ligger 2 rækker bagved og jeg håber at den stilling kan holde til mål. Jeg glæder mig til løbet og jeg håber vi kan fortsætte med at score point til mesterskabet - for mit eget vedkommende at blive nr. 3 i kørernes mesterskab.

Bridgestonedækkene har gjort det virkelig godt og vi kan regne med samme præstation i morgen eftermiddag.

Michael Schumacher
To Ferrarier på første række er den perfekte startposition især når de værste konkurrenter er på 3. række. Der var meget vind, selv da jeg prøvede at presse hårdt på var stemmen i baghovedet der hele tiden ”gå ikke over stregen”.

På det tørre har vi vist at vi er meget stærke, tak til vores loyale venner hos Bridgestone, og det betyder at vi kan holde panden oprejst når vi ser frem mod morgendagens løb. Jeg kan ikke vente med at se om alle teorierne holder stik i morgen.

Jeg er glad for min position, specielt fordi Felipe er ved siden af efter et fantastisk stykke arbejde. At køre på banen med de præstationer vores bil har, har tilladt os at gøre det ekstraordinært. Jeg har det sjovt her, specielt i esserne, hvilket er en del af banen jeg er specielt glad for.


Alene i front er hvad Ferrari ønsker sig at være

Ross Brawn
Vi er meget glade for den her kvalifikation. Bilerne viste sig at være velbalancerede, kørerne gjorde det fejfrit og Bridgestone dækkene var noget for sig selv.

Vi skal selvfølgelig tackle den hårdeste del af en Grand Prix weekend, nemlig løbet, men jeg kan med selvtillid sige, at vi har hvad der skal til for at gøre det godt. Vi havde en klar idé om hvilke to typer dæk vi ønskede at bruge og de valg synes at have været de rigtige.