• Forside

Presse Lørdag: Toyota

'Today, Tomorrow, Toyota' hedder det blandt teamets fans. En super weekend for Toyota indtil nu. Ikke alene har man rettet op på sidste uges skandale, man har tilmed tævet Honda - i egen hule vel at mærke.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 12:10

Når Formel 1 vender tilbage til Fuji Speedway næste år, bliver det Toyota der kommer på hjemmebane, og de kan ikke ønske sig en bedre måde at sige farvel til Suzuka på for denne omgang.

Ralf Schumacher
Det var en kæmpe præstation af hele holdet. Efter de sidste 2 løb havde vi brug for at bevise hvor vi er mht. fart. Vi vidste fra det sidste løb at vi var der på omgangstidsbasis, men vi var nødt til at vise det.

I dag med tydelig hjælp fra Bridgestonedækkene kunne vi vise at det er en god bil. Vi har kæmpet for resultater i denne halvdel af sæsonen, men bilen er blevet meget bedre, jeg har altid sagt, at hvis vi har en god weekend og det rigtige dæk, så kan vi går efter podiet.

Dette er min favorit bane og vi har et hårdt løb foran os især med de to Ferrarier forude, vi vil gøre hvad vi kan for at fange dem.


Ralf Schumacher, Japan 2005

Jarno Trulli
Det er fedt at være så langt fremme på gridden. Vi har kunnet være med i hele weekenden, især i dag og vi havde selvtillid nok til at gå efter et resultat som dette. Det blæste meget derude, men bilens balance var god og vi var meget konkurrencedygtige.

Jeg var hurtig gennem hele kvalifikationen, og kunne have været i top 3 men missede et par hundrededele. Vi har en stærk bil til løbet i morgen og jeg er glad både på egne og holdets vegne. Vi vil gerne have et godt resultat på hjemmebane så vi kæmper naturligvis fra start til mål.

Vi værdsætter den ekstra støtte vi får af fans i vores hjemland og håber vi kan belønne dem med noget at heppe for.

Pascal Vasselon Chassisansvarlig
Dette er vort bedste kvalifikationsresultat i sæsonen og en klar forbedring i forhold til sidste weekend. Men vi ved hvad der gik galt i Shanghai, så vi har hele tiden været klar til at give den gas som vi gjorde i dag.

Vi opdagede tidligt at bilen så god ud og at den var hurtig under alle betingelser. Både Jarno og Ralf gjorde det godt og var stærke i Q1 og Q2, vi gemte et sæt dæk til Q3, hvilket definitivt blev den bedste taktik.

Vi skal også sende en stor tak til Bridgestone fordi dækkene fungerer så godt både på første omgang og over længere distancer. Vi er på den optimale strategi i forhold til vores beregninger, så vi er i god form og ser frem til i morgen.