• Forside

Presse Lørdag: Renault

Renault sætter sin lid til Michelin og håber at de vil vise sig bedre end Bridgestone og at de dermed kan vende den lidt ugunstige position til noget positivt. Renault var noget efter både Ferrari og Toyota, der starter umiddelbart de to Reneaulter.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 12:10

I pressemeddelelsen fra Renault fremgår det, at teamet håber og tror på et bedre resultat end kvalifikationen viste.

Fernando Alonso
Af det vi har set i dag, så er er det et ok resultat. Vi var godt klar over at kvalifikationen ville være besværlig, fordi vi ikke havde fart nok over en enkelt omgang.

Vi har alligevel ydet maksimum og jer er den førende Michelin bil. Bilen føles god at køre så nu sætter vi liden til kontinuiteten i Michelin-dækkene. Det er klart at udgangspunktet ikke er ideelt for titelkampen men vi har set store omvæltninger allerede i denne sæson, der er intet der forhindrer det i at ske i morgen.


Fernando Alonso under Japans Grand Prix Suzuka, 2005

Giancarlo Fisichella
Vi gjorde hvad vi kunne, vi skal bare bruge mere fart på en omgang. Mængden af greb er ikke fantastisk hvilket medførte at balancen varierede. Men som grebet bliver bedre vil problemerne ophøre. Det vigtigste er at på trods af en hård dag, så giver vi ikke op, Fernando og jeg presser hårdt på i morgen.

Pat Symonds
Vi siger ofte, at den relative performance er hvad der betyder noget i Formel 1, og det har overrasket os i dag. Vi kan trøste os med at være de hurtigste på Michelindæk, men det er en lille trøst i kampen mod Ferrari.

Under lave temperaturforhold i går var vi konkurrencedygtige, men som temperaturen stiger øges vores problemer tilsvarende. Nøglen til succes i morgen er at finde den rigtige balance mellem aggressivitet og materielt hensyn.

Vi håber på at vores dæk vil give os den kontinuitet vi behøver i løbet.