• Forside

Presse Lørdag: Honda

Begge Honda biler starter i fjerde startrække. Kvalifikationen startede rimeligt nemt, men det blev nervepirrende i anden runde hvor Barrichello hang med bagdelen i vandskorpen men klarede den som nr. 10.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 7/10 2006 klokken 12:10

Vi bringer her Hondas pressemeddelelse:

Jenson Button
Det er klart at jeg hellere ville være placeret længere fremme på gridden, men vi fik det bedste ud af hvad vi havde. På lille brændstofmængde var bilen god, men så snart vi fyldte benzin på, kæmpede vi for greb over bagdækkene.

Af en eller anden grund fungerer bilen ikke så godt, når det blæser som det gør i dag, men vi forventer at det er mere stille og roligt i morgen. Jeg tror det bliver et svært løb men jeg ved at vi vil få enorm opbakning fra alle Honda tilhængerne derude og vi vil gøre hvad vi kan for et godt resultat.


Jenson Button under den frie træning i Tyrkiet.

Rubens Barrichello
Jeg vil gerne takke alle drengene for det fantastiske stykke arbejde. Når betingelserne ikke er til din fordel er det meget svært, men vi har gjort hvad vi kunne. Tak til holdet for det hårde arbejde, det gjorde at jeg kunne kvalificere mig pænt inde i top 10 i dag.

Gil de Ferran Sportsdirektør
Vores resultater i denne session var tilfredsstillende. Vi var det andet hurtigste Michelin hold og vi har en god placering til løbets start.

I kraft af de problemer, Rubens havde i morges gav vi ham lov til at starte i reserve bilen, og det resulterede i at han blev meget gladere og tilkæmpede sig en plads i top 10.

Jenson var hurtig og fik alt ud af sin bil i dag. Vi skal nu se hvordan strategierne spiller sig ud i morgen men forhåbentlig kan vi gøre en god figur foran alle Hondas mange fans.