• Forside

Gary Paffett ledig på markedet

Efter et år som McLarens anden officielle testkører uden de store fremtidsudsigter til noget bedre end et par tests hist og her, er Gary Paffett nu på udkig efter en ny arbejdsgiver og noget mere permanent.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/10 2006 klokken 09:10

Et af de steder, hvor Gary Paffett søger arbejde er hos Spyker MF1, hvor pladsen ved siden af Christijan Albers stadig er ledig, og ifølge Autosport så har McLaren lovet, at de ikke vil stille sig på bagben og lade den indtil i søndags regerende DTM mester få frie tøjler

”Jeg er stadig en del af McLaren. Jeg arbejder stadig hos dem og vi har haft et godt forhold hele året. Det er klart, at hvis det ender med at jeg forlader dem og tager et andet sted hen, så vil det være trist for os begge.”


Orange MP4-20 med Gary Paffett

”Men de er meget fair overfor mig og har givet mig friheden til at kigge efter et sæde et andet sted. De ved min passion er at deltage i Formel 1. Selv om McLaren løbssædet stadig er muligt så er det meget usandsynligt, at jeg skulle få det sæde.”

Der er dog en del muligheder for Gary Paffett. Vælger han at droppe Formel 1 drømmene, er der et sæde ledig hos Mercedes H.W.A. teamet, og skal det blive i Formel 1, er specielt chancen for et testsæde i denne løbsserie stadig en realistisk mulighed.

Mark Blundell og Martin Brundle (holdkammerater fra Ligier 1993 og Brabham 1991 og Gary Paffetts managere) arbejder på at få den bedste handel i hus. Ifølge Martin Brundle er der flere interessante tilbud som de stadig overvejer.

”Folk vil blive overrasket, hvis de vidste hvem vi snakker med.