• Forside

Sponsorerne vil ikke af med Schumacher

På søndag afvikles årets sidste Formel 1 Grand Prix i Brasilien. Ud over at afslutte årets kamp om verdensmesterskabet, vil det også være afslutningen på Michael Schumachers glorværdige karriere. Men sponsorerne vil ikke slippe tyskeren.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2006 klokken 13:10

Ingen er mere populær i Formel 1 end Michael Schumacher, og ikke mange forventer at Kimi Räikkönen vil være i stand til at løfte arven. Heller ikke Ferraris sponsorer, som håber at der bliver lavet en ny aftale med Michael Schumacher for de kommende år.

De ved selvfølgelig godt, at det er slut med at se ham som aktiv pilot, men en rolle som rådgiver, i stil med Niki Laudas rolle, vil ikke kunne udelukkes.

Dog er der lige den økonomiske del i det. Michael Schumacher mangler ikke ligefrem pengene, faktisk viser de seneste opgørelser, at han er god for næsten 5 milliarder kroner, så hvis vi skal gøre os forhåbninger om at se ham igen, vil det være fordi han stadig har passionen for Formel 1.

Man skal dog næppe forvente, at der vil komme en officiel udmelding om Michael Schumachers fremtid før sæsonstarten 2007.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.