• Forside

Ralf vil ikke hjælpe Michael

Ralf Schumacher udtaler til en tysk avis, at han på ingen måde har planer om at hjælpe storebror Michael Schumacher til at nå de sidste afgørende point, som kan være ensbetydende med, at broderen trækker sig tilbage med otte verdensmesterskaber.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 17/10 2006 klokken 13:10

Når valget står imellem familie og karriere vælger Ralf Schumacher at parkere sin loyalitet hos sin arbejdsgiver Toyota, og han vil derfor på ingen måde hjælpe sin storebror i dennes sidste afgørende jagt på sit 8. verdensmesterskab.

”Min loyalitet ligger hos Toyota,” siger Ralf Schumacher til den tyske avis ’Bild-Zeitung’. ”Jeg tror ikke, at de forventer at jeg udviser en overdosis af broderkærlighed.”

I optakten til det sidste og afgørende løb på Interlagos banen i Brasilien har luften ellers været tyk af rygter om beskidte tricks, og man har frygtet, at flere af Michael Schumachers landsmænd var villige til at ’hjælpe’ tyskeren til at triumfere over Fernando Alonso.


Ralf Schumacher (th) vil ikke hjælpe storebror (tv) med at vinde sit 8. verdensmesterskab. Billedet er fra Ungarn 2005.

Imidlertid lover alle tyske kørere på deres spejderære, at de ikke vil hjælpe den syvdobbelte verdensmester til at tage sidste stik i Brasilien.

”Jeg vil blive glad, hvis Michael vinder titlen,” siger Williamskøreren Nico Rosberg. ”Men jeg vil på ingen måde bare lade nogen overhale mig af den grund.”

BMW Saubers Nick Heidfeld på sin side endnu skarpere i sin udmelding. Han har udtalt, at han ikke på nogen måde vil give afkald på en førsteplads – ikke om han så fik ”10 mio. dollars”.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER