• Forside

Williams offentliggør ny hovedsponsor

Kilder i Formel mener nu, at det økonomisk skrantende Williams F1 team vil præsentere sin nye hovedsponsor i forbindelse med sæsonens sidste løb i Brasilien denne weekend.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/10 2006 klokken 15:10

Det menes nu, at Williams F1, i forbindelse med Brasiliens Grand Prix, vil bekendtgøre hvem teamets nye hovedsponsor bliver. Der skulle være tale om et sponsorat på omkring 25 mio. dollars pr. sæson.

Sponsorpengene vil falde på et tørt sted, idet briterne længe har kæmpet for at holde trit med de stærkt finansierede fabriksteams. Hermed skulle det nu være muligt, at bide skeer med de store, som det hæderkronede team ellers tidligere altid har været i stand til.

Det er en yderst velbevaret hemmelighed hvem sponsoren er, men det menes, at der er tale om en ny sponsor, som tidligere har været involveret i Formel 1 hos andre teams.


Hvem bliver Williams nye hovedsponsor? Her er det Mark Webber på vej ud af garagen.

Williams’ administrerende direktør Chris Chapple udtaler, at han er imponeret over, at det lykkedes for deres økonomiafdeling at strikke en så god aftale på plads, eftersom der er hård konkurrence om de finansielle midler i F1.

”Stor credit til vores finansielle team for at det lykkedes dem at hive denne aftale hjem i et ellers meget specielt, kommercielt klima,” siger Chapple.

Vi følger op, så snart vi modtager den officielle pressemeddelelse.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.