• Forside

Fisichella: Piquet kommer til at vente længe

Som vi tidligere har berettet her på BMF1, bejler en selvsikker Nelson Piquet Jr. kraftigt til Giancarlo Fisichellas sæde hos Renault. Således tager brasilianeren for givet, at Fisi trækker sig i 2008 på grund af alderdom. Men italieneren vil det anderledes.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/10 2006 klokken 10:10

Mennesket tilhører som bekendt dyreriget, med de kampe i flokken som dette indebærer. I den retning er Formel 1 ingen undtagelse. De unge hanner vil til fadet og tager kampen op med de gamle.

Således mener Nelson Piquet Jr., at han er den naturlige arvtager til Fisichellas sæde hos Renault.

”Fisichella trækker sig måske tilbage i 2008, og hvis alt går som det skal, skal jeg erstatte ham,” udtalte han for et par dage siden. ”Når de (Renault) investerer i (Heikki) Kovalainen nu, er det sikkert fordi Fisichella stopper på grund af alder.”


Giancarlo Fisichella ser længere frem i kalenderen end til 2008.

En frisk bemærkning som indehaveren af sædet ikke helt enig i. Fisi ønsker at blive hos Renault længe endnu – gerne i seks år, hvis det skulle være.

”Jeg har ikke sagt, at jeg vil flytte team eller trække mig tilbage næste år,” siger italieneren i et interview på Interlagos i Brasilien. ”Hvis han venter på at jeg skal trække mig tilbage, tror jeg, at han først bliver F1 kører om seks eller endda syv år.”

”Jeg elsker denne sport og har tænkt mig at køre i lang tid. Jeg vil forny min aftale og jeg vil arbejde med Renault i nogle år mere.”

Mange insidere i Formel 1 er af den opfattelse, at Fisichella vil blomstre, når Fernando Alonso er væk fra næste sæson. Italieneren har for længe stået i skyggen af verdensmesteren.

”Nu må vi se,” siger Fisichella om denne påstand. ”Det er klart, at mit tredje år i teamet er vigtigt, og vi vil derfor lægge hårdt ud med det samme med en god chance for at vinde løb.”

”Vi ønsker hurtigt at få en konkurrencedygtig og pålidelig bil, og for mit eget vedkommende er det vigtigt, som jeg tidligere sagde, at jeg er hurtig med det samme og vinder nogle løb. Jeg ønsker at kæmpe med om mesterskabet.”

”Jeg ved ikke, om det bliver nemmere eller sværere uden Fernando,” slutter Fisichella.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER