• Forside

Bittersød kvalifikationen for Ferrari

Det var den syvende pole i denne sæsonen for Ferrari efter at have vundet Sakhir, Imola, Indianapolis, Magny-Cours, Istanbul og Suzuka. På den anden side lykkedes det ikke for Michael Schumacher, i sin sidste kvalifikationen, at sætte en god på grund af et problem med benzintrykket.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 21/10 2006 klokken 23:10

Fra Ferrari's pressechef Luca Colajanni har vi modtager følgende udtalelser.

Felipe Massa (1) 1.10.680
”Det er en drøm der går i opfyldelse for mig at være på pole her på Interlagos iført mit lands farver imens jeg sidder i en Ferrari, jeg vil aldrig glemme denne dag. Jeg er meget glad og jeg vil gerne takke hele holdet for at have givet mig en perfekt bil."

"I morgen vil jeg gøre alt for at vinde. Jeg ved det bliver et hårdt løb men alting er perfekt forberedt for at vi kan opnå det mål. Jeg er af ked af det på Michaels vegne da han var virkeligt uheldig ligesom på Suzuka."

"Jeg mener dog stadig at det er muligt for os få vores biler foran de andre, hvilket er vitalt for os for at kunne vinde konstruktørernes verdensmesterskab. Min sidste runde? Den var fantastisk.”


Felipe Massa med hans kørerdragt i de brasilianske farver, Brasilien 2006

Michael Schumacher (10) Ingen tid i hyperkvalifikationen

”Selvfølgeligt er jeg meget skuffet, men det er den slags ting der kan ske. Ved starten af Q3 havde jeg et problem med trykket af brændstoffet og jeg kunne kun list tilbage til pitten. Nu må vi finde ud af hvad der var galt og prøve at få det bedste ud af situationen."


Michael Schumachers hjelm der til Brasiliens Grand Prix er udstyret med syv stjerner og desuden er alle hans karrieres sejre skrevet derpå, Brasilien 2006

"Det er helt sikkert et stort handicap for mig. Det eneste gode der skete i dag var at Felipe er på pole hvilket må være meget tilfredsstillende for ham her på hans hjemmebane. Jeg håber han vinder løbet i morgen.”