• Forside

Godt resultat for McLaren

Kimi Räikkönen kommer på første række i morgen ved siden af Felipe Massa efter at han satte den næstbedste tid i dag. Derimod lykkedes det ikke engang for Pedro De La Rosa at komme i hyper-kvalifikationen

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 22/10 2006 klokken 01:10

Fra McLaren Mercedes har vi modtaget fælgende udtalelser.

Kimi Räikkönen (2) 1:11.299
”Det er et fremragende resultat for os. Vi havde ikke skruet motoren op til fulde omdrejninger før den sidste session, så vi var ikke sikre på hvor vi var. Men jeg gav den 100 % på den sidste omgang og bilen har føltes godt hele weekenden."

"Nu vil vi helt sikkert kæmpe for sejren, det bliver svært, men vores fart er god på de lange stræk. Det ville være fantastisk at vinde mit sidste løb for McLaren Mercedes på toppen og vi vil gøre alt for at opnå dette”


Kimi Räikkönen under kvalifikationen i Brasilien 2006

Pedro de la Rosa (12) 1:11.658
”Jeg blokerede hjulene da jeg kom ind i sving 1 og dermed mistede jeg en masse tid. Desværre betød det at jeg ikke kom op i top ti på en bane hvor kvalifikationen er ret vigtig. Dog føltes bilen god hele weekenden og jeg tror vores fart bliver god i morgen."

"Det bliver hårdt at skulle starte som nummer 12, men vi er sikre på at vi kan forbedre positionen og score nogle point i morgen”


Pedro De La Rosa under kvalifikationen i Brasilien 2006