• Forside

Red Bull afviser Speed rygter

På foranledning af artikler i et hollandsk motorsportsblad, har der i den seneste tid cirkuleret en del rygter om at Toro Rosso ønsker at udskifte Scott Speed med netop afsluttede sæsons Red Bull chauffør Robert Doornbos.

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/10 2006 klokken 13:10

En talsmand for Red Bull Racings Formel 1 teams afviser enhver spekulation om at Scott Speed (lille billede) skulle være blevet udstyret med en enkeltbillet til USA og at hollandske Robert Doornbos dermed skulle overtage amerikanerens sæde i Toro Rosso.

Doornbos erstattede østrigeren Christian Klien i Red Bull sædet i sæsonens tre sidste løb.

Hele miseren skyldes en artikel i et hollandsk racing magasin, der citerede en talskvinde fra Red Bull for at sige: ”Det er ikke nogen hemmelighed, at Robert ønsker at komme ud at køre, så der er samtaler med Toro Rosso, fordi der kan være en mulighed der.”

Robert Doornbos (i midten...) føler sig godt tilpas i Red Bull familiens arme.

Imidlertid er kommunikationschefen for Red Bull F1 Marketing, Thomas Hoffman, ikke helt enig i den udlægning af teksten. Han nægter pure, at Doornbos skal erstatte Speed.

"Jeg har også læst disse historier, men vær sikkker på, at de ikke kommer fra en seriøs talsmand fra teamet," siger han.

Til F1-Live udtaler Doornbos’ manager Andrea Zecchi, at han er i dialog med flere teams om et muligt sæde – det være sig Toro Rosso eller andre.

Mest sandsynligt er det dog, at det hele ender med et testsæde indenfor Red Bull familien.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.